Ventilatie

Condensatie


Ventilatie in kelder

Uw kelder is handig als extra bergruimte, een speelkamer, wijnkelder. Soms gebeurt het dat vocht in de kelder deze plannen dwarsboomt of dreigt de kelder onbruikbaar te maken.

Wanneer een kelder eigenlijk wel waterdicht is, betekent dat nog niet dat hij dampdicht is. Dan volstaat een deftig ventilatiesysteem om uw kelder weer bruikbaar te maken. Gedaan met schimmels op etiketten van wijnflessen, kartonnen dozen, …

Onze adviseur komt graag ter plaatse om een correcte diagnose te stellen en een gepaste oplossing voor te stellen. Enige creativiteit is soms nodig om toch tot een efficiënte ventilatie te komen, maar we trachten alles esthetisch en met zo min mogelijk hinder uit te werken.

De toestellen welke we plaatsen zijn steeds in functie van de ventileren ruimtes en volumes. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en verbruiken weinig stroom.


Condensatie

Een groot probleem bij niet-geventileerde ruimtes en kelders is condensatie. Hierbij zet de waterdamp zich tegen de ruiten en zo ontstaan vochtproblemen. Het kan ook aanleiding geven tot opstijgend vocht en een beschadiging van de binnenmuren.

Kiezen voor Homefresh voor plaatsen ventilatie

Onze jarenlange ervaring biedt u enkel voordelen. We zullen u nooit meer kosten laten maken dan nodig. Vraag gerust een gratis, vrijblijvend bezoek als u problemen hebt in uw kelder en u een definitieve oplossing wenst.